top of page

KLAR FOR Å REALISERE VÅRE OG DINE DRØMMER?

Vi søker daglig leder

— Er du en leder med interesse for interiør, møbeldesign eller arkitektur som drømmer om muligheten til å kombinere karriere og interesse?

La oss introdusere oss og bli bedre kjent !
 

38 km sørover, 14 km østover og litt oppover, ligger Frode Tingbø AS, en møbelfabrikk i skogen under himmelhvelvingen. Selvberget med både maskinpark og flinke folk, treverk, lim og eget støvavsug. Fritt for vær og vind, akkurat der morgensola renner opp over Tussafjellet, bor møbeldesigner Frode Tingbø og snekkersvennene hans.

Møbeldesigner Frode er en fri og uavhengig mann, med mere sans for kvalitetsmøblement, flotte linjer og bærekraftige løsninger enn administrasjon og strategiarbeid. Han har tidligere gjort seg bemerket med noen av rikets flotteste kjøkkener, lekre baderomsløsninger, kreative garderober og pallplass i hinderløp.

Peter er den personifiserte produksjonsleder og Frodes trofaste følgesvenn. Han er barnefødt perfeksjonist med hettegenser, blyant bak øret og målebåndet ikke langt unna - for som han Peter sier, “Bor en på Ålgård, så trivst en overalt!” For Peter er det vanskelige en bagatell og det umulige en utfordring. Han er Frodes støtte i tykt og tynt og finner de praktiske løsningene for Frodes kreative ideer.

I snart femten år har Frode og Peter sammen med resten av snekkerne bygget selskapet solid, skaffet seg mange kunder og plassert seg i et voksende marked. Nå tenker de dagen er kommet for å få seg en dedikert daglig leder til å ta seg av videre vekst og mulighetene som har presentert seg i det siste.

“TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK!”

Vi ser etter deg som blir motivert av å løfte menneskene rundt deg, engasjert av å realisere kundenes interiørdrømmer og kjenner gleden av å lede i samarbeid. Frode Tingbø AS er solid forankret med etablerte kunder, voksende marked og skalerbar produksjon - nå ønsker vi en dedikert daglig leder for å realisere den videre veksten.

Deler du verdiene våre: ærlighet, bærekraft og “ingen kjappe snarveier”, har vi supertro på at dette blir bra !

Du vil ha god støtte fra produksjonsleder, designleder, revisor og styret for å mestre jobben. Vi vil gi deg støtte til oversikt og plass til å lede.

Hverdagen din vil garantert være variert. For en normal måned vil du sannsynligvis ha:

  • Gjennomgått produksjonsplanlegging med prosjektlederne og sikret allokeringene

  • Snakket med kundene i pågående prosjekter og sjekket at de er fornøyd

  • Møtt potensielle kunder,sendt ut tilbud og oppdatert kunderegister (CRM)

  • Evaluert pågående markeds- og salgsaktiviteter og planlagt nye

  • Satt bestillinger til leverandørene i god tid før prosjektene starter og sjekket at prosjektene har det de trenger i tiden som kommer

  • Oppdatert økonomien, betalt og sendt ut faktura og sjekket rapportene i økonomisystemet (ERP v/Tripletex) i samarbeid med regnskapsfører.

  • Fått flere gode prater med teamet, høre hva som rører seg og sjekket at de har det bra.

  • Diskutert spennende prosjekt og samarbeid med arkitekter, interiørdesignere og leverandører.

  • Sparret med designleder og diskutert nye møbelprototyper og -design i laboratoriet

  • Fått satt deg ned og gjort noen gode tanker om videre strategi og hvilke grep som må til for å realisere denne. Trenger du sparring, er styret klar til å bistå.


Frode Tingbø AS er et møbelsnekkerverksted som spesialiserer seg på skreddersydde nordiske kjøkken og møbler. Vår lidenskap for tre, design og ærlig kvalitetshåndverk definerer oss. Ærlighet, bærekraft og “ingen kjappe snarveier” er våre kjerneverdier.

Våre kunder er kvalitetsbevisste mennesker som deler våre verdier for kvalitet, design og bærekraft med praktisk perfeksjonisme i høysetet. Vi har flere stamkunder og markedet er voksende. Ordreboken for 2024 er allerede full med dagens kapasitet.

Produksjon foregår ute hos kunder og innomhus med moderne fasiliteter og maskinpark. Planen er å skalere selskapet hvor vi fortsetter prosjektleveransene og videreutvikler møbelserien. Vi har flere etablerte samarbeid som vi ønsker å videreutvikle og realisere gjensidige gevinster fra.  

Kjenner du skapergleden krible og er klar for å ta på deg skaleringen av Frode Tingbø AS?

Send oss CV og en kortfattet søknad til frode@tingbo.no

Vi intervjuer fortløpende.

bottom of page